Service & Vedlikehold

Noe av det vi jobber mest med i tillegg til utrykninger, er serviceavtaler for bedrifter og borettslag. Her sørger vi for at låser er vedlikeholdt og ordner service når de er behov for det. Her er det flere muligheter man kan velge.

Borettslag og sameier:

Gjennom en service og vedlikeholdsavtale med oss, vil dere sørge for at deres beboere har et kjent ansikt på alle oppdrag som gjelder låssystemene deres. Det blir mer og mer vanlig at borettslag og sameier inngår en generell vedlikeholdsavtale med et firma. Dette sørger for kontinuitet og standard i forhold til systemer som skal på plass. I tillegg vil man kunne ha systemer på plass som sikrer at beboere alltid har noen de kan ringe om de skulle låse seg ute eller noe går i vranglås. Når dere har en avtale med oss, vil vi kunne rykke ut hele døgnet til boligen med det rette verktøyene som gjelder for deres borettslag/sameie.

For mange kan det være installering av felles systemer på alle boenheter. Mens andre steder ønskes det kun en serviceavtale for det som allerede er på plass. Vi har mulighet til å bistå i alle aspekter av lås-bransjen. Vi kan derfor bistå dere i det dere måtte ha behov for av tjenester.

  • Individuell og felles sikkerhetssystem for innganger på både fellesområde og boenheter.
  • Lås-system for garasje/port
  • Standard-innføring av nye låser ved bytte slik at det estetiske opprettholdes ved oppgradering av låser.
  • Service- og vedlikeholdsavtale for nåværende låssystem
  • Befaring for oppgradering av alle låssystemer i borettslag/sameie.

Bedrifter:

Bedrifter er ofte avhengig av enkle løsninger med fleksibilitet på grunn av ansatte. Enkelte ganger kan det være behov for raske endringer, eller nye innovative løsninger. Vi jobber alltid mot å kunne tilby de beste løsninger tilpasset firmaet sine ønsker basert på sikkerhet. Gjennom befaring, samtaler og ikke minst at vi holder oss oppdatert i bransjen, kan vi gi dere den ultimate løsninger når det gjelder adgangskontroll og låssystemer.

  • Individuell og felles sikkerhetssystem for innganger basert på soner og firmaer.
  • Lås-system for garasje/port
  • Standard-innføring av nye låser ved bytte slik at det estetiske opprettholdes ved oppgradering av låser.
  • Service- og vedlikeholdsavtale for nåværende låssystem
  • Befaring for oppgradering av alle låssystemer om man ønsker en komplett oppgradering fra start.

Ønsker dere kun hjelp til montering? Klikk her, eller gå inn på døgnvakt om det må gjøres øyeblikkelig.

Tilbake til toppen