Avd. Oslo

Avdelingen i Oslo er vårt hovedkontor. Det er her vi oppbevarer det meste av vårt utstyr, samt hvor vi har har døgnvakten. Dette gjør at vi enkelt kan rykke ut til hele Oslo og Akershus i løpet av kort tid.

Det er denne avdelingen som primært er kontaktpunkt for bedrifter, samt har service i Asker, Bærum, Drammen, Oslo, Lørenskog, Strømmen, Lillestrøm. Fra vår avdeling på Tårnåsen gis det service til alle private og firmaer fra Oslo-grensen og nedover Follo til Moss.

Uansett avdeling du har behov for, så trenger du kun tenke på vårt ene telefonnummer. Denne tar seg av innkommende samtaler til begge avdelingene.

Vår avdeling i Oslo har i tillegg til døgnvakt ekspertise innen:

  • Befaring for private i forhold til fullt sikkerhetssystem
  • Befaring for firmaer i forhold til sikkerhet og adgangskontroll
  • Bestilling og levering av komplette systemer innen lås
  • Montering og service på alle typer låssystemer

I tillegg til punktene nevnt over, er vi behjelpelige med alt som handler om låser. Det kan jo være du allerede har kjøpt en lås og kun trenger hjelp til tilpasning? Eller du skal oppgradere, men ønsker kjøpe alt selv og montere. Da kan vi komme hjem til deg for en betalt befaring, slik at du får de råd som er nødvendige. Men vi anbefaler alltid at befaring, innkjøp og montering gjøres av oss. På den måten sikrer du deg kontinuitet i arbeidet, garantier og ikke minst vår gode service.  Ønsker du mer informasjon om befaring, kan du titte her. 

TH Låsservice har åpent 24 timer i døgnet, slik at du som kunde kan få hjelp når du har behov for det. Det er en grunn til at vi sier at VI ER NØKKELEN TIL DIN SIKKERHET!

Kanskje du kun har låst deg ute hjemmefra? Eller har hatt innbrudd og vil skifte lås? Det er da vi er tilgjengelige for å bistå deg med det arbeidet du har behov for.

Litt informasjon fra Wikipedia om hva en låsesmed faktisk er. 

Tilbake til toppen