Montering

Montering er en av hovedoppgavene våre når vi er ute på oppdrag.

Dette kan være både digitale låser eller helt vanlige låshus. Alt kan ordnes etter dine spesifikasjoner.


Noe av det vi gjør innen montering :

  • Oppsett av elektronisk lås/ kodelås etc
  • Montering av dørlukker
  • Montering av dørautomatikk
  • Oppsett av adgangskontroll
  • Oppsett av nytt låssystem

I større oppdrag har vi også mulighet til å foreta en befaring i forkant for å kunne gi deg det beste tilbudet. Der hvor dette ikke er nødvendig (slik som om dere skal ha lås til en privat dør),så kan dette ordnes enkelt ved å ta bilder.

Det kommer hele tiden nye produkter på markedet. Derfor er det viktig at du som kunde er best rustet til å ta ditt valg ut fra våre anbefalinger. Vi har den erfaringen som trengs for å sikre ditt hus eller bedrift, gjennom å oppgradere dine systemer. Vi kjenner til de systemene som skal til for å sikre ditt hjem eller din bedrift fra at noen kommer inn uten tillatelse. La oss ta oss av din sikkerhet, slik at du kan føle deg trygg.

Mange tror at det er en enkel oppgave å sette opp et låssystem eller å bruke en digital lås. Men det er alltid viktig å ta en titt på totalbildet. Det hjelper ikke om låsen er det sikreste i verden, om døren lett kan forseres med enkle verktøy. Når en låsesmed kommer hjem til deg, vil du sikre deg råd og veileding tilknyttet din sikkerhet. Dette er essensielt for at du ikke skal få en falsk trygghet i det du kjøpte som var den «sikreste låsen i verden». Vi kan gi deg råd med våre egne låser eller som du allerede har. Men det er selvfølgelig med våre låser at vi kan sørge for en optimal sikkerhet for ditt hjem eller bedrift.

Ta kontakt med oss for en avtale gjennom dette skjemaet. 

Tilbake til toppen