Adgangskontroll

Adgangskontroll er en tjeneste T.H. Låsservice tilbyr til både store og små bedrifter.

Vi kan utføre både montering, service og vedlikehold etter avtale med den enkelte bedrift.

Vi kan blant annet bidra med:

  • Lås med kode på dør/port

  • Lås med med kort på dør/port

  • Lås med biometrisk sikkerhet

  • Lås med kode OG kort

  • Enkeltkode for alle eller individuell kode for alle brukere

  • Flere låssystemer både internt og ekstern slik at du får flere soner hvor du kan begrense adgang.

 

Låssystemer med sikkerhet er en av de enkleste måtene for å begrense adgangen for uvedkommende. Med de rette systemer kan du også gi gjester enkel tilgang, uten at det går på kompromiss med sikkerheten.

Med våre systemer kan dere enkelt endre koder selv, slik at den kan endres etter eget ønske. La oss si at dere har en individuell kode for hver ansatt uten kort. Da kan man også ha en generell besøks-kode som kun er aktivert i åpningstiden og endres i intervaller. Gjestene kan da enkelt gå inn og ut, men trenger en av de ansatte for å komme seg videre inn i lokaler. Dette er perfekt for steder med en lounge ved inngangen og har konferanserom på samme plan.

Likevel anbefaler vi at man har både kort og kode, såkalt 2-trinns verifisering. Det vil si at du må ha den ene for at den andre skal fungere. Dette øker sikkerheten betraktelig. Så selv om en ansatt har skrevet ned koden (noe vi aldri anbefaler) og uvedkommende får tak i den, vil de ikke komme inn uten kortet. Og om kortet blir borte, kan dere enkelt deaktivere det via datasystemet.

Når dere ser på de forskjellige låsene som tilbys, er det ikke selv enkelt å ta avgjørelsen om hvilke løsninger som er best. Derfor anbefaler vi en befaring hvor vi kan komme med råd om hva som best for deres firma. Det er kombinasjonen av de forskjellige løsningene som gjør at du får en sikker bedrift, uten at det oppleves som en dårlig opplevelse for dere kunder igjen.

Ønsker dere en befaring i forbindelse med adgangskontroll, les mer om det her eller kontakt oss. 

Tilbake til toppen